Kozijnen

Opgericht

Vanuit de Limburgse hoofdstad en Meerssen (sinds 1978) is KURA uitgegroeid tot een begrip in de wereld van kunststof en aluminium kozijnen, ramen en deuren. Met maar liefst 30 medewerkers staat KURA Meerssen bol van de ervaring.

Kleurrijk

Naast de standaard kleuren wit (RAL 9016) en ivoor/crème wit (RAL 9001), biedt Kura een ruime keuze aan overige kleurcombinaties. Deze kleurcombinaties zijn verkrijgbaar in renolitfolie met houtnerfstructuur. Omdat we tevens gebruik maken van het hout-kunststofkozijn van Kömmerling, zijn onze kozijnen vrijwel niet van houten kozijnen te onderscheiden.

Inbraakvertragend hang- en sluitwerk

Inbraakvertragend hang en sluitwerk is niet meer weg te denken uit deze tijd. Reeds een aantal jaren geleden boden wij als eerste in onze regio de mogelijkheid om hang en sluitwerk in kozijnen toe te passen met SKG gekeurd beslag conform het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Het garandeert u niet alleen een uitstekende inbraakvertraging maar ook de zekerheid van de beste productkwaliteit.

Bekijk hier onze houten kunststof kozijnenaluminium kozijnenschuifpuienvoordeurenHR glasshowroom uitverkoop

Heeft u een vraag aan ons?

Voor advies, vragen of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)