Raamhor

De voorzethor

Het type voor de platte profielen. Deze hor is door zijn constructie uitermate geschikt voor de platte profielen in hout, kunststof en aluminium. U scharniert de hor naar buiten en trekt hem dan van buiten tegen het kozijn aan. Het veersysteem zorgt voor een moeiteloze bevestiging tegen het raam. De hor dicht af door de borstels welke tegen het kozijn drukken.

Montage zonder boren en altijd makkelijk te verwijderen.

De voorzethor

De inzethor / klemhor

De oplossing in houten of houtlook kunststof kozijnen

Deze hor is door zijn constructie uitermate geschikt voor de diepe renovatie profielen in hout en kunststof. Deze hor klemt tussen het kozijn aan de buitenzijde en dicht af met de borstels die rondom de hor zitten en op het kozijn drukken. Naar wens is de hor uit te voeren met pennen welke het kozijn in gaan en de mogelijkheid geven de hor naar buiten te klappen zonder deze te demonteren.

Er zijn wel 250 varianten waardoor het altijd past. Of het nu om een houten, kunststof, of aluminium kozijn gaat en of bestaande rolluiken, traliewerk of buiten zonwering zit er is altijd wel een passend type voor uw raamkozijn te maken.

De inzethor / klemhor

Raam rolhor

Geschikt voor alle raam kozijnen

Het gedempte oprolmechanisme maakt het mogelijk om op een snelle manier het gaas naar boven te rollen om bijvoorbeeld uw dekbed uit het raam te hangen. Of uw dakraam open te zetten. De zijdelingse borstel geleiding verhindert dat bij wind het gaas uit de zijdegeleiders glijdt. Het gaas blijft ook altijd mooi strak staan zonder bulten of vouwen.

Dankzij de individuele instelling van de veerkracht kan de trekrail op elke gewenste plaats zelf remmend blijven staan. Zelfs na het monteren is de veerkracht nog na te stellen of het gaas te vervangen dankzij de losse afdekkap aan de buitenzijde.

Raam rolhor

Heeft u een vraag aan ons?

Voor advies, vragen of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)