Voordeuren

Exclusieve modellen

De voordeur is het visitekaartje van uw huis. Er zijn nergens zoveel keuzemogelijkheden in voordeuren als bij KURA. Wij beschikken over exclusieve modellen die u niet in elke straat zult aantreffen.

Kunststof voordeuren

Neem nu het nieuwe type kunststof voordeur: vrijwel niet te onderscheiden van een houten voordeur. Door het vleugeloverdekkend systeem krijgt de deur een authentieke aanblik. Net als bij een houten deur, sluit het voordeurpaneel direct aan op het kozijn. En als u kiest voor een kunststof kozijn met houtverbinding in de hoeken, dan is de gelijkenis met een houten deur helemaal treffend. De laatste trend is geheel vlakke voordeuren uitgevoerd in aluminium. De vele modelmogelijkheden zorgen hierbij dat Kura voor u een fantastisch mooie en unieke voordeur kan plaatsen.

Extra inbraakwerend hang- en sluitwerk

Veiligheid gaat boven alles. Vandaar dat KURA de beste mogelijkheden in huis heeft om uw voordeur inbraakproof te maken. Natuurlijk, bij ons vindt u het standaard hakenslot SKG Klasse 2. En uiteraard volledig conform de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Mooie uistraling van uw huis

Zie hieronder een paar relevante projecten

Heeft u een vraag aan ons?

Voor advies, vragen of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)